Antislip Balkon

Veiligheid door antislip op uw balkon

Of u nu op de eerste verdieping woont of op de tiende, het uitglijden op balkons kan gevaarlijke situaties opleveren. Zowel bij nat als droog weer mag een balkonvloer niet glad of slibberig worden. Zorg er preventief voor dat uw balkon is voorzien van een goede antislip voorziening, zodat gevaarlijke situaties zoals glij- en valpartijen voorkomen worden. Als particulier, bedrijf of VvE kunt u bij Madico terecht voor een passende oplossing.

Meer grip op uw balkonvloer

Er zijn verschillende manieren om een balkonvloer stroever te maken. U kunt voor antisliptegels of een antislipmatten kiezen. De antislipmatten van Madico zijn op maat te verkrijgen en zorgen voor een veilige ondergrond. Het is als het ware een antislip ‘tapijt’ over de balkonvloer. Daarnaast is het ook mogelijk om een antislip coating aan te brengen op uw balkon. U behoudt daardoor te originele uitstraling van het balkon. Een ETS antislip behandeling is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een betonnen ondergrond. Het zorgt ervoor dat er minuscule korrels op de vloer ontstaan zodat u bij alle weersomstandigheden profiteert van meer grip.

Juiste kwaliteitsnormen

Voor zowel particulieren, bedrijven als VvE’s is het belangrijk om te weten dat de antislip behandelingen voldoen aan de juiste kwalificatiewaarden. De producten van Madico zijn voorzien van een R13 antislipnorm en voldoen aan de Europese brandnormen. De producten zijn duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Extra veiligheid & grip

R13 Antislipnorm

Voor alle ondergronden

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Antislip balkon

Catalogus antislip brug
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen