Antislip coating

Madico Antislip coating

Het gebruik van goede antislip coating zorgt voor meer grip op gladde oppervlaktes. Dit voorkomt uitglijden en zorgt voor een betere veiligheid. Een coating is een vloeibare pasta met daarin schuurkorrels verwerkt. Dit kan worden toegepast op verschillende ondergronden zoals hout, steen, beton en metaal. Madico biedt verschillende coatings die voldoen aan de R13 antislipnorm.

De toepassing van antislip coating

De antislip coatings van Madico worden veel ingezet op betonnen, metalen en houten oppervlaktes buiten. Denk daarbij aan antislip op houten bruggen, houten vlonders en betonnen trappen. Het voordeel van een antislip coating is dat deze gemakkelijk is aan te brengen. Na een antislipbehandeling merkt u direct resultaat. Wij voeren een gratis stoefheidsmeting voor u uit. De coatings zijn standaard in een transparante kleur. Desgewenst is deze in alle Ral-kleuren aan te maken.

 

Als het gaat om een steenachtige ondergrond zoals natuursteen, beton of tegels dan kunt ook kiezen voor een ETS antislip behandeling. Dit is een vloeistof dat op de stenen ondergrond wordt aangebracht zodat water gemakkelijk weg kan lopen. Dit voorkomt dat er een gladde, dunne waterfilm ontstaat waarin men gemakkelijk uitglijdt (aquaplaning). De vloer is na behandeling direct weer klaar voor gebruik. Deze toepassing wordt veelal gebruikt voor zwembaden, badkamervloeren, grootkeukens en entreehal tegels.

Extra grip en veiligheid

Verschillende ondergronden

R13 antislipnorm

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Trap Antislip

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap Antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus
Antislip coating madico

Vraag direct een offerte aan

  Productinformatie

  Bij madico bieden we verschillende antislip coatings voor verschillende toepassingen. De 3M Scotch 7888 coating is bijvoorbeeld geschikt voor hout, steen, beton en metaal. Deze coating laat een grove structuur achter. De Nanosign 2 componenten PU coating kan op een subtielere manier, in kleur worden aangebracht. Deze is ook geschikt voor glas en kunststof. In de catalogus vindt u meer informatie over de producten. U kunt contact met ons opnemen voor een passend advies.

  Andere antislip oplossingen van Madico

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen