Antislip Horeca

Veiligheid in horeca door antislip

In de horeca wordt fysiek werk geleverd en een bedrijfsongeval zit in een klein hoekje. In restaurantkeukens, hotelkeukens, grootkeukens en achter een bar kan wordt de grond snel vochtig. Hierdoor kunnen er gemakkelijk glijpartijen ontstaan. Zorgt dat u dit als horeca-eigenaar preventief aanpakt door het aanbrengen van goede antislip. Bij slipvrije vloeren ontstaan er minder ongelukken en dit maakt het voor personeel en bezoekers veiliger. Onze oplossingen bevorderen de hygiëne van de omgeving, een belangrijk aspect in de horecabranche. Onze producten voldoen aan de R13 antislipwaarde en voldoen aan de juiste kwalificatiewaarden en brandnormen.

Antislip oplossingen in Horeca & Recreatie

Voor zowel restaurants, hotels, keukens, foodtrucks of catering biedt Madico een oplossing. Wij al sinds 1992 leverancier voor antislip producten in de horeca & recreatie. Denk aan het leveren van buitenmatten, binnenmaten en antislipmatten voor entree, looppaden of trappen. Als het gaat om een grote oppervlaktes met tegels, steen of beton dan is een ETS antislip behandeling geschikt. Er wordt dan een vloeistof op de ondergrond aangebracht zodat water gemakkelijk weg kan lopen. Dit voorkomt aquaplaning (een gladde, dunne waterfilm waarin men gemakkelijk uitglijdt). Dit is een relatief snelle benadeling en wordt vaak toegepast in ruimtes die snel vochtig worden zoals keukens. Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Bekijk de catalogus voor meer informatie of neem direct contact met ons op. Wij geven dat het juiste advies voor uw situatie in de vorm van een offerte.

Veiligheid en minder ongelukken

Geschikt voor intensief loopverkeer

Isolerend en geluidsdempend

Juiste kwalificatiewaarden en brandnormen

Offerte aanvragenBel 030-2410498

Catalogus Antislip horeca

horeca recreatie antislipmat bedrijven
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring

    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen