Antislip houten vlonder

Madico – Antislip houten vlonder

Antislip op houten vlonders is goed voor de veiligheid van u en van anderen. Zeker tijdens natte dagen is dit van belang. Madico levert en monteert verschillende antislip producten. Als groothandel en leverancier zijn wij specialist in entreematten, antislipproducten en maatwerk. We bieden meest complete mattenprogramma van Nederland! Dit komt goed van pas wanneer u een antislip oplossing voor een vlonder nodig heeft. Elke vlonder is qua formaat verschillend en wij bieden altijd een hier altijd passende oplossing voor. Zo zijn er verschillende oplossingen om gladde vlonderplanken stroef te maken.

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Catalogus – Antislip vlonders

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Voordelen van antislip op een houten vlonder

Een (houten) vlonder kan met koude of natte weersomstandigheden erg glad worden. Zelfs schoenen met goede zolen kunnen dan weggelijden. Vlonderplanken met antislip oplossingen zorgen dan voor een betere veiligheid. Door het gebruik van antislip vlonderplanken minimaliseert u de kans op valpartijen.

Aanbod en oplossingen

Madico biedt diverse oplossingen om vlonderplanken antislip te maken. Een veelgebruikte oplossing is bijvoorbeeld een Gravelmat. Deze worden gebruikt op grotere houten oppervlaktes om bijvoorbeeld looppaden mee aan te duiden. Voor kleinere vlonders worden vaak composiet vlonderplanken, of antislip vlonderstrips gebruikt. Een andere, subtiele vorm van antislip is het aanbrengen van coating. Dit kan transparant of in RAL-kleur worden geleverd. Madico adviseert u graag in de uitvoering en de montage. Uw wens staat daarin centraal.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen