Antislip houten vlonder

Madico – Antislip houten vlonder

Een antislip in uw houten vlonder zorgt bevordert veiligheid voor u en dat van anderen. Zeker tijdens natte dagen is dit van belang. Madico levert en monteert verschillende antislip producten. Als groothandel en leverancier zijn wij specialist in entreematten, antislipproducten en maatwerk. We bieden meest complete mattenprogramma van Nederland! Dit komt goed van pas wanneer u een antislip oplossing voor een vlonder nodig heeft. Elke vlonder is qua formaat verschillend en wij bieden hier altijd een passende oplossing voor. Vraag via het onderstaande contactformulier direct een offerte aan.

Voorkom gladde vlonderplanken door antislip in uw houten vlonder

Een (houten) vlonder kan met koude of natte weersomstandigheden erg glad worden. Op gladde vlonders kunnen zelfs schoenen met goede zolen wegglijden. Vlonderplanken met antislip oplossingen zorgen voor een betere veiligheid. Door het gebruik van duurzame antislip in uw vlonder verkleint u de kans op valpartijen. De duurzame antislip producten zijn weerbestendig en uiterst geschikt voor zowel binnen als buiten. De antislipoplossingen worden zoal gebruikt voor houten vlonders, bruggen, galerijen en trappen.

Persoonlijk advies

Oplossingen op maat

Stroeve vlonderplanken

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus – Antislip vlonders

Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Het aanbod van antislip oplossingen voor gladde vlonders

  Er zijn er verschillende oplossingen om gladde vlonderplanken stroef te maken. Een veelgebruikte oplossing is bijvoorbeeld een Gravelmat. Deze worden gebruikt op grotere houten oppervlaktes om bijvoorbeeld looppaden mee aan te duiden. Voor kleinere vlonders worden vaak composiet vlonderplanken of antislip vlonderstrips gebruikt. Deze kunnen worden aangebracht bovenop de houten vlonderplanken of tussen de planken (met een dunne antislipstrook). Een andere, subtiele vorm van antislip is het aanbrengen van coating. Dit kan transparant of in RAL-kleur worden geleverd. Madico adviseert u graag in de juiste uitvoering. De antislip producten zijn aan te brengen door verlijming of boren. Dit kunt u zelf doen of u kunt gebruik maken van onze gespecialiseerde montage- en legservice.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen