Antislip industrie

Het belang van antislip voor industrie

In de Industriële sector wordt er geproduceerd en worden er materiële goederen verwerkt. In fabrieken en ondernemingen wordt er veelal fysiek werk geleverd en wordt er veel met machines gewerkt. Veiligheid gaat boven alles. Antislip en veiligheidsmarkeringen hebben hier een groot aandeel in. Zowel op de werkvloer, maar ook bijvoorbeeld bij branduitgangen. Voor zowel binnen als buiten is het aanbrengen van de juiste veiligheidstoepassingen in de industrie van groot belang.

Industriële antislip toepassingen

Er zijn veel verschillende plekken in fabrieken waar ongelukken kunnen ontstaan. Denk alleen al aan trappen, laadruimtes, hangars, lopende banden, pakruimtes en magazijnvloeren. Zeker als er wordt gewerkt met gevaarlijke machines dan moet er goed om de veiligheid van u en het personeel worden gedacht. Bij Madico hebben we voor elke situatie een juiste oplossing voor meer grip of alertheid. Of dit nu is voor ongelijke oppervlakken, natte ruimtes of intensief (loop)verkeer. Samen met u, projectinrichters, bouwbedrijven of architecten komen we tot de juiste oplossing.

Antislip producten op de werkvloer

Madico is grootleverancier van verschillende Safetygrip antislip oplossingen voor op de werkvloer. Een veelgebruikt product in de veiligheidsloper. Dit is een indusriële mat op rol met een ergonomische en antislip functie. De veiligheidsloper is flexibel, elastisch en van zachte kunststof. De structuur zorgt voor een stabiele ligging en kan ook als antivermoeiheidsmat worden ingezet. Andere oplossingen is de industrie zijn ookwel industrieroosters, werkplekmatten, bodemroosters, antislip riblopers, ladingzekeringrubber en laadlosvloeren. Antislip voor buitentrappen kan worden opgelost met onze trapneuzen, traptreden of coatings.

De juiste veiligheidsnormen

De antislip producten voldoen aan de antislipwaarde R13. Dit betekent dat de producten zijn voorzien van een schuurkorrel die voldoet aan de juiste gripwaarde. Bekijk ook eens onze veiligheidstapes en markeringstapes met antislip structuur. Deze hebben wij in verschillende kleuren op voorraad met rollengtes van 30 meter. Bekijk onze catalogus voor meer informatie.

Grip en veiligheidsmarkering

Duurzaam & R13 gripwaarde

Voor zowel buiten als binnen

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Antislip industrie

Veiligheidsmatten industrtiematten madico antislip bedrijven
Bekijk hier de catalogus

Antislip toepassingen voor

 

 • Fabrieken
 • Magazijnen
 • Loodsen
 • Liften en Schachten
 • Werkplaatsen
 • Garages
 • Bakkerijen
 • Transportsector
 • Automotive
 • Labratoria

Vraag direct een offerte aan

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring

  Industriële oplossingen op maat

  Bij Madico bieden we ook oplossingen op maat. Zo hebben we al 12 verschillende versies van antislipstrips. Van een standaard antislip tape tot aan een strip met een extra grove schuurkorrel, speciaal voor toepassingen met grote vervuiling. Daarnaast bieden we antislip rubber, een zachte comfortabele strips met een verende structuur.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen