Antislip looppaden

Madico Antislip looppaden

Antislip voor looppaden werkt eigenlijk op alle plaatsen en doorgangen waar het glad kan zijn door regen of andere weersomstandigheden. Zonder het gebruik van antislip op looppaden is er een reële kans om uit te glijden in o.a. doorgangen, entreehallen, loopbruggen, balkons, terrassen en looppaden. Voor u en uw bezoekers staat veiligheid voorop. Onze antislipmatten hebben een geluiddempende en isolerende werking. Deze zijn gemakkelijk te monteren en te reinigen met water. De producten van Madico kunnen in verschillende vormen en maten worden geleverd.

Antislip toepassingen voor uw doorgangen

Voor het aanleggen van antislip werken wij samen met projectinrichters op basis van levering of montage. Wij hebben namelijk onze eigen montage en legservice. Wij adviseren u graag in welke antislipmat voor u het meest geschikt is. Bent u geïnteresseerd in een advies op maat in de vorm van een offerte? Neem dat contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Extra grip en veiligheid

Voor elke hellingshoek

Duurzaam en weerbestendig

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Antislip looppaden

Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  De voordelen van brug antislip producten

  Madico levert antislip producten in alle vormen, maten en kleuren. Verschillende ondergronden, zoals hout en beton, kunnen worden voorzien van een antislip toepassing. Goede antislip op looppaden kan worden gerealiseerd met antislip coating, strips, matten en platen. Voor zowel binnen als buiten bieden wij een passende R13 Granulaat Grip. Een Gravelmat is een goed voorbeeld van een goede antislipmat die kan worden gebruikt voor middelzwaar verkeer. Voor zwaar verkeer worden vaak kiezelmatten ingezet. Deze matten zijn functioneel ijzersterk en niet vergelijkbaar met welke mat dan ook.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen