Antislip producten

Madico Antislip producten

De Antislip producten van Madico waarborgen uw veiligheid bij binnenkomst of in een gladde ruimte. Bij Madico kunt u verschillende antislipproducten in verschillende soorten vormen afnemen. Voor elke verschillende oppervlakte, zowel voor binnen als voor buiten, is er een passende antislip oplossing. Denk aan producten zoals antislipstrips, antislipmatten, antislip voor bruggen, antislip voor trappen, houten vlonders en ga zo maar door.

Aanbod van Madico

Een veelgebruikt antislip product is de antislipmat. Dit is vaak een snelle en goede oplossing voor een ondergrond die door weersinvloeden glad is geworden. Het antislipproduct van Madico bestaat uit een combinatie van verschillende materialen; een onderlaag van PVC-rubber, een tussenlaag van polyester en bovenop een laag van PVC kunststof met antislip korrels. De antislip producten voldoen aan de zogenoemde R13 kwalificatiewaarden. Dit geeft aan dat de producten goed te belopen zijn, ook met een bepaalde hellingshoek. Daarnaast zijn de antislipmatten isoleren en geluiddempend, weerbestendig en gemakkelijk met water schoon te maken. De producten voldoen aan de Europese brandnorm (Bfl-S1).

Extra grip en veiligheid Duurzaam en weerbestendig Kwalificatiewaarden & Brandveilig

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier voor een passende oplossing. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Catalogus Antislip producten

Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Wat zijn de voordelen van antislipproducten?

  Een antislipproduct biedt u meerdere voordelen. Het grootse voordeel is het bevorderen van de veiligheid. U verkleint de kans dat u, of iemand anders, uitglijd. Madico biedt verschillende antislip oplossingen op maat. U krijgt de keuze uit verschillende soorten antislipproducten in meerdere vormen, maten, kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld uit antislipstrips, omdat deze zelfklevend en gemakkelijk aan te brengen zijn. Of voor onze antislipmatten, vooral geschikt zijn voor grotere oppervlaktes en looppaden. Deze kunnen op maat worden geleverd en eventueel door ons worden gemonteerd. Madico biedt ook verschillende antislip coatings aan, zowel transparant als in kleur. Deze coating zijn onopvallend en geschikt voor beton, natuursteen en tegels. Wij voeren een gratis stroefheidsmeting uit.

   

  Naast antislip producten biedt Madico nog veel meer verschillende soorten matten aan, denk bijvoorbeeld aan schoonloopmatten, droogloopmatten, rubbermatten, borstelmatten, gravelmatten of spaghettimatten.

   

  Voor meer informatie en voorbeelden kunt u onze catalogus raadplegen. Wanneer u benieuwd bent naar het materiaal of de kleur dan kunt u onze gratis stalen aanvragen. Dit kunt u opvragen via het bovenstaande contactformulier.