Antislip strips

Madico Antislip strips

Bent u op zoek naar een antislip oplossing? Kijk eens de antislip strips van Madico. Deze zijn geschikt voor verschillende ondergronden en zorgen voor extra grip en veiligheid. Een (op maat gemaakte) antislip strip is een goede oplossing om gladde oppervlaktes stroever te maken. Onze antislipstroken zijn geschikt voor bijvoorbeeld trappen, laadruimtes, treeplanken, ladders en lopende banden. Wij leveren in verschillende kleuren, materialen en in maten. Zie onze catalogus.

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Catalogus Antislip strips

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Voordelen van antislipstrips

Het grootste voordeel van een antislipstrip is het niet meer uitglijden op gladde plekken of in gladde ruimtes. Daarnaast kunt u bij Madico terecht voor zelfklevende antislipstrips die u gemakkelijk zelf kunt aanbrengen. De strips hebben een uitstekende hechting op iedere ondergrond, zijn stabiel en hebben een lange levensduur. De strips zijn flexibel en kunnen daardoor gemakkelijk worden aangebracht op diverse ondergronden.

U kunt ervoor kiezen om zelfklevende antislipstrips zelf aan te brengen, maar u kunt dit ook aan ons overlaten. Madico heeft een gespecialiseerde montage- en legservice. We kunnen bijvoorbeeld de antislipstrip infrezen of op maat maken. We adviseren u hier graag in.

Aanbod en oplossingen

Madico heeft een divers aanbod van antislip strips, in diverse materialen en breedtes. Zo bieden we materialen met een grove, of fijne schuurkorrel. Of juist strips met een zachtere of grove rubberstructuur voor extra grip en comfort. De strips kunnen worden aangeboden in verschillende kleuren, waaronder fluoriserende kleuren voor bijvoorbeeld attentiemarkeringen. Neem contact met ons op zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen