Antislip strips

Madico Antislip strips

Bent u op zoek naar een snelle en gemakkelijke antislip oplossing? Kijk eens naar de antislip strips van Madico. Deze zijn geschikt voor verschillende ondergronden en zorgen voor extra grip en veiligheid. Een (op maat gemaakte) antislip strip is een goede oplossing om gladde oppervlaktes stroever te maken. Onze strips zijn geschikt voor bijvoorbeeld trappen, vlonders, laadruimtes, treeplanken, ladders en lopende banden. Wij leveren in verschillende kleuren, materialen en in maten. We maken onderscheid tussen antislip tape, strips en stroken. Over het algemeen zijn de producten gemakkelijk zelf aan te brengen.

Voordelen Antislipstrips

Het grootste voordeel van een antislipstrip is het niet meer uitglijden op gladde plekken of in gladde ruimtes. De strips hebben een uitstekende hechting op iedere ondergrond, zijn stabiel en hebben een lange levensduur. De strips zijn flexibel en kunnen daardoor gemakkelijk worden aangebracht op diverse ondergronden. De meeste strips zijn gemakkelijk zelf aan te brengen. Madico heeft ook een gespecialiseerde montage- en legservice. We kunnen bijvoorbeeld de antislipstrip infrezen. We adviseren u hier graag in.

Extra grip en veiligheid Duurzaam en weerbestendig Gemakkelijk aan te brengen

Neem contact met ons op zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Antislip strips

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap Antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Aanbod en oplossingen

  Madico heeft een divers aanbod van antislipstrips, in diverse materialen en breedtes. Zo bieden we materialen met een grove, of fijne schuurkorrel. Of juist strips met een zachtere of grove rubberstructuur voor extra grip en comfort. De strips kunnen worden aangeboden in verschillende kleuren, waaronder fluoriserende kleuren voor bijvoorbeeld attentiemarkeringen. We maken onderscheid tussen antislip strips; deze worden gemonteerd door verlijming of boren, zelfklevende antislip tape en antislip stroken; onopvallend tussen twee houten planken in. De strips zijn duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, water en rotting.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen