Antislip trapneuzen

Madico antislip trapneuzen

Ben u op zoek naar een oplossing om uw trappen stroever te maken? En zoekt u het juiste antislip product voor op uw trap? Een goede oplossing is de toepassing van antislip trapneuzen van Madico. Deze zijn gemakkelijk los te monteren of te combineren met antislip trapplaten. De Safetygrip Fiber R13 trapneuzen worden veelal gebruik op de werkvloer en in de industrie. Het gebruik hiervan bevorder de veiligheid voor u en uw werknemers.

Kleuren en maten

De antislip trapneuzen hebben een aluminium hoekprofiel en zijn in twee kleuren verkrijgbaar; geel en wit. Geel is een opvallende kleur zodat het voor de traploper duidelijk is wanneer de trede eindigt. Ook dit komt veiligheid ten goede. De neuzen zijn in verschillende maten te verkrijgen en zijn te koppelen aan trapplaten. Zo kunnen houten, metalen en stenen trappen in zijn geheel worden gezien van antislip. Voor zowel binnen als buiten. Bekijk onze catalogus trapneuzen voor meer informatie.

Grip en veiligheidsmarkering

ALU hoekprofiel

Voor zowel buiten als binnen

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Antislip trapneuzen

Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen