Antislip trapstrips

Madico antislip trapstrips

Heeft u last van gladde trappen en bent u op zoek naar de juiste oplossing? Dan bent u bij Madico aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor Safetygrip antislip trapstrips in allerlei verschillende vormen en maten. Neem onze zelfklevende rubber strips bijvoorbeeld. Deze bieden een snelle oplossing om meer grip op trappen te krijgen. Daarnaast bieden wij ook antislip stroken om in een trap te frezen. De strips, ofwel traptape, is gemakkelijk zelf aan te brengen en ook weer te verwijderen. De naast antislipproducten van een R13 antislipwaarde met schuurkorrels, bieden wij ook R12 antislip voor zachtere toepassingen.

Antislip trapstrips, traptape en trapstroken

Het aanbod van Madico bestaat uit 12 verschillende soorten antislip trapstrips. Van zelfklevende antislip traptape met een fijne tot grove schuurkorrel tot trapstrips met een verende structuur. Daarnaast bieden wij trapstroken met een attentie markering voor extra veiligheid en vervormbare alu-strips voor ongelijke oppervlaktes. De trapstrips zijn in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Raadpleeg onze catalogus voor meer informatie.

Voor alle trappen Voor binnen en buiten Gemakkelijk aan te brengen

Neem contact met ons op zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Antislip strips

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap Antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus
Soorten antislip trapstrips madico

Vraag direct een offerte aan

  Het aanbrengen van trapstrips

  Aluminium antislipplaten zijn geschikt voor houten trappen en vlonders. Deze worden met schroefgaten voorgeboord. Zelfklevende trapstrips kunnen grotendeels zelf worden aangebracht. Zorg er ten eerste voor een droge en vetvrije ondergrond. Gebruik bij poreuze oppervlaktes een speciaal verkrijgbare primer en eventueel een randsealer. Bij het aanbrengen van de strips verwijderd u de beschermfolie en lukt u de strips aan met een roller of rubbere hamer. Voor meer informatie over het aanbrengen kunt u onze catalogus van antislip trapstrips raadplegen. U kunt ook gebruik maken van onze montage- en legservice.

  Bekijk meer toepassingen van antislip

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen