Antislip traptreden

Madico antislip traptreden

Bent u op zoek naar toepassingen om meer veiligheid op trappen te realiseren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Madico bieden wij antislip trapplaten, antislip trapmatten en antislip traptreden met een R13 antislipwaarde en veiligheidsmarkering. Een duurzame en roestvrije oplossing voor gladde en versleten ondergronden. Gemakkelijk door u of door ons te monteren. Voor kleinere toepassingen in en om uw huis verwijzen we graag naar onze pagina met zelfklevende antislip trapstrips.

De toepassing van antislip treden en platen

Voor trappen op werkvloeren en drukbezochte openbare ruimtes zijn antislip traptreden vaak een goede optie. Bij Madico bieden wij verschillende antislip trapplaten en trapmatten die geschikt zijn voor industriële toepassingen en intensief voetgangersverkeer. De trapmatten kunnen als geheel over een traptrede worden geplaatst zodat de veiligheid bevorderd. Dit bespaart u een gehele traprenovatie. De (aluminium) antislip trapplaten kunnen op elke ondergrond worden bevestigd en de R13 antislipwaarde zorgt voor meer grip voor elke schoenzool.

Neem contact op voor het aanvragen van diverse stalen en om een overzicht te krijgen van projectprijzen en offertes.

Grip en veiligheid

R13 antislipwaarde

Verschillende afmetingen

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Antislip trapneuzen

Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Bevestiging van antislip trapplaten

  De Safety Fiber R13 platen zijn in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Wij bieden standaard formaten (zie catalogus), maar grotere afmetingen zijn ook mogelijk. De ‘neus’ is in geel en wit te leveren. Naast de toepassing voor trappen bieden wij antislip loopplaten. Madico heeft een eigen montageservice. Wij werken vaak samen met projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Mocht u zelf de montage uitvoeren dan verwijzen we naar de bevestigingsinstructies die beschreven zijn in onze catalogus.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen