Antislip vastgoed

Madico Antislip vastgoed

Bent u als particulier, vastgoedbedrijf, makelaar of VvE op zoek naar veiligheidstoepassingen voor uw vastgoed? Zoals antislip toepassingen in appartementencomplexen en bedrijven? Of een parkeerdek antislip maken? Dan ben u bij Madico aan het juiste adres. Wij leveren namelijk het meest complete antislipprogramma van heel Nederland. Daarbij kunnen we voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Veiligheid is een goede investering

Het zorgen voor extra veiligheid voor uw vastgoed is altijd een goede investering. Denk daarbij aan het aanleggen van antislipmatten op bruggen, galerijen of balkons. Of het aanbrengen van antislip tape op trappen zodat er bij nat weer geen glijpartijen ontstaan. Leg bij ons uw situatie neer. Op basis van de vloersoort, het loopverkeer en het doel van het product geven we een passend advies.

Samenwerking met projectontwikkelaars

Wij werken veel samen met projectinrichters en projectontwikkelaars. Ook architecten en bouwbedrijven nemen ons vaak mee in de uitvoering. Onze montage- en legservice verzorgt de plaatsing van de antislip voor vastgoed. Neem contact met ons op om direct een offerte aan te vragen.

Grip en veiligheidsmarkering

R13 Antislipnorm

Voor zowel buiten als binnen

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Antislip vastgoed

Vve vastgoed beheer antislipmat bedrijven
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen