Antislip VvE

Antislip maatregelen voor VvE

Als VvE beheer bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en bewoners van het wooncomplex. Bij natte ondergronden is het goed om preventieve maatregelen te treffen. Een goede manier om de veiligheid te bevorderen is het aanbrengen van goede antislip in en om het complex. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van antislip in galerijen en trappenhuizen. Op deze manier voorkomt u als Vereniging van Eigenaren preventief ongelukken in en om het gebouw.

Oplossingen voor antislip VvE

Er zijn diverse ruimtes in wooncomplexen waar veel bezoekers op af komen en waar ongelukken kunnen ontstaan. Denk aan de entree, de centrale hal, de galerijen en de balkons. Wij werken vaak samen met projectontwikkelaars en VvE’s om de goede behandelmethode te vinden. Oplossingen worden vaak uitgewerkt in de vorm van antislip gravelmatten, kiezelmatten, strips of coatings. We maken voor en na de behandeling een stroefheidsmeting en kunnen daarmee aantonen dat de grip is verbeterd.

De producten van Madico

Onze producten voldoen aan de R13 antislipnorm. Daarnaast zijn de toepassingen duurzaam en geschikt voor zowel binnen als buiten. We leveren op maat en op voorraad en hebben een eigen montage- en legservice. Raadpleeg onze catalogus voor verschillende oplossingen en neem contact op voor een offerte.

Grip en veiligheidsmarkering

R13 norm gripwaarde

Voor zowel buiten als binnen

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus VvE’s

Vve vastgoed beheer antislipmat bedrijven
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring

    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen