Antislipmat bedrijven

Madico Antislipmat bedrijven

Bij Madico bieden wij verschillende antislipmatten voor bedrijven. Veiligheid staat voorop in het bedrijfsleven. Een veilige werkvloer is belangrijk en een goede ondergrond draagt daar aan bij. Door het gebruik van de juiste antislipmatten ontstaan er minder glijpartijen en ongelukken. Madico heeft een eigen montage en legservice. Wij werken regelmatig samen met projectontwikkelaars om tot passende antislip oplossingen te komen.

De toepassingen van antislipmatten voor bedrijven

Bij Madico krijgen wij verschillende aanvragen voor het aanbrengen en leveren van antislipmatten voor verschillende werkplekken. Zo bieden we Antislipmatten voor industriële toepassingen, zoals magazijnvloeren, ladingzekeringen of trappen. Ook in de horeca is antislip belangrijk in bijvoorbeeld spoelkeukens en looppaden. Wij bieden verschillende matten voor zowel binnen, maar ook toepassingen voor buiten, zoals loopbruggen en houten vlonders.

 

Bij Madico worden we vaak meegenomen met projectinrichtingen zodat de juiste antislipmat kan worden toegepast. Veel gebruikte toepassingen zijn in de Horeca & Recreatie, VvE en vastgoed beheer, projectinrichtingen, schoonmaak & facility en architecten & bouwbedrijven. Door samen te werken komen tot een passende oplossing.

 

Neem contact op om een passend advies voor antislipmat voor bedrijven in de vorm van een offerte te ontvangen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u de catalogus of de leaflets raadplegen die onderaan de pagina staan.

Offerte aanvragenBel 030-2410498

Catalogus Antislipmatten

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap Antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus

Veiligheid en minder ongelukken

Geschikt voor intensief loopverkeer

Isolerend en geluidsdempend

Juiste kwalificatiewaarden en brandnormen

Architecten bouwbedrijven antislipmat bedrijven
Schoonmaak facility antislipmat bedrijven
Vve vastgoed beheer antislipmat bedrijven
horeca recreatie antislipmat bedrijven
projectinrichting antislipmat bedrijven

Vraag direct een offerte aan

    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen