Antislipmat buiten

Madico – Antislipmat buiten

De antislipmatten voor buiten beschermen u, en anderen, tegen het uitglijden op gladde ondergronden. Of het nu sneeuwt, regent of vriest, in de koude maanden kunnen er allerlei ondergronden glad worden. Dit gebeurt vaak op ondergronden van bijvoorbeeld houten vlonders, bruggen, trappen, steigers of hellingen. Om uitglijden en valpartijen te voorkomen is het van belang dat er op de juiste plekken, op de juiste manier, antislip voor buiten wordt aangebracht. Een antislipmat, antislipstip of antislipcoating bijvoorbeeld. Deze antislip buitenproducten leveren extra veiligheid voor u en uw bezoekers. Door ons ruime aanbod en passende advies kunnen wij samen zorgen voor een oplossingen op maat. Zo gaan we samen voor een betere veiligheid.

Welk antislip product is geschikt voor buiten?

Madico biedt u een passend advies en oplossingen op maat. Voor een grotere oppervlakte kunt u kiezen voor antislipmatten op rol voor buiten. Onze matten zijn geluiddempend, isolerend en weerbestendig. Daarnaast zijn de matten gemakkelijk te reinigen en schoon te maken met water. De matten voldoen aan de R13 antislip norm en aan de Europese brandnorm Bfl-S1. Een antislipmat voor buiten is gemaakt van een combinatie van verschillende materialen. Deze heeft een onderlaag van PVC-rubber, een tussenlaag van polyester en een toplaag van PVC kunststof met antislip korrels. Antislipstrips hebben een schuurkorrel of rubberstructuur en zijn is verschillende vormen en maten te verkrijgen. Deze beste antislip toepassing hangt af van uw persoonlijke situatie. Vraag bij ons om advies.

 

Voor een passend advies of voor het aanvragen van gratis stalen van onze antislip producten, neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus – Antislipmat buiten

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap Antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Welke antislip oplossingen voor buiten zijn er?

  Verschillende antislip oplossingen voor buiten zijn onder andere antislipmatten, coatings en (trap)tegels. In onze catalogus vind u diverse oplossingen op maat. Madico heeft antislipmat op rol op voorraad, zodat dit op maat kan worden geleverd. We bieden ook antislip tegels voor buiten. Daarnaast is het ook mogelijk om een transparante antislipcoating aan te (laten). Deze coatings zijn ook beschikbaar in verschillende RAL-kleuren. U ben vrij om contact met ons op te nemen en onze gratis stalen aan te vragen, zodat u kunt testen en vergelijken.

   

  Naast antislip producten biedt Madico nog veel meer verschillende soorten matten aan, denk bijvoorbeeld aan schoonloopmatten, droogloopmatten, rubbermatten, borstelmatten, gravelmatten of spaghettimatten.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen