Antislipmat woonhuizen

Antislipmat voor woonhuizen

Misschien denkt u dat de meeste ongelukken op de werkvloer gebeuren, maar dit is niet het geval. De meeste ongelukken gebeuren thuis, tijdens alledaagse huishoudelijke werkzaamheden. Het is daarom ook voor u, als particulier, van belang om een goede antislipmat in en rondom uw woonhuis te plaatsen. Zorg bijvoorbeeld voor (zelfklevende) antislip tape op houten en stenen trappen. Gebruik daarnaast een goede antislipmat bij uw voordeur of achterdeur. Dit voorkomt gladde schoenzolen en houdt grotendeels het vuil buitenshuis.

Antislipmat bij de voordeur

We maken onderscheid tussen binnenmatten en buitenmatten. Voor binnen worden veelal droogloopmatten gebruikt. Dit zijn klassieke schoonlopers met een sterke schoonloopvezel. Sommige structuren zijn ook wasbaar. U kunt er ook voor kiezen om een antislipmat buiten te plaatsen. Dan raden we spaghettimatten, rubberen antislipmatten (ringmatten) of borstelmatten aan. Dit zijn duurzame matten met sterke schraapvezels die het grove vuil buiten laten en verbergen onder de mat.

 

Wij leveren antislipmat voor woonhuizen op rol. Dit betekent dat wij snel en uit voorraad kunnen leveren. De mat wordt op de juiste maat geleverd, zodat deze direct kan worden gemonteerd bij de entree of direct in de matput kan worden gelegd. Bekijk onze catalogus voor de verschillende maten en kleuren. Heeft u geen idee welke antislipmat voor uw situatie het meest geschikt is? Neem direct contact met ons op zodat wij u van een passend advies kunnen voorzien.

Veiligheid en minder ongelukken

Geschikt voor intensief loopverkeer

Isolerend en geluidsdempend

Juiste kwalificatiewaarden en brandnormen

Offerte aanvragenBel 030-2410498

Catalogus Antislipmatten

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap Antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Antislipmatten badkamers en keukens

  In diverse natte ruimtes, zoals badkamers of keukens, kan een antislipmat een goede oplossing zijn. Antislip voor in de keuken kan worden gerealiseerd met het toepassen van anti uitglij producten op slimme plekken. Ook een coating kan de juiste uitkomst bieden. Rubberen antislipmatten voor in badkamers bij de douche leveren wij ook. Dit noemen wij een antislipbadmat.

  antislipmat woonhuizen keukenlade

  Antislipmat tegen het verschuiven van voorwerpen

  Madico levert verschillende dashboardmatten op maat. Dit is antislip met matten of tapijt. Dit wordt veel gebruikt in winkelschappen en lades om het verschuiven van voorwerpen of gereedschap te voorkomen. Ook is deze antislipmat geschikt voor in de auto, zodat u voorwerpen op uw dashboard kunt leggen. Andere toepassingen zijn balies, barren, tafels, kofferbakken, bureau’s en dienbladen.

  antislipmat woonhuizen particulieren auto kofferbak

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen