Antivermoeidheidsmatten

Madico Antivermoeidheidsmatten

Minder last van uw benen krijgen na het werken en minder vermoeid thuiskomen? Dit kan met de antivermoeidheidsmatten van Madico! Deze matten hebben een ergonomische functie, wat werkt door het rubber in de mat. Een hele dag in een fabriek bij een machine staan of de hele avond achter een bar in een kroeg, dit zorgt voor vermoeide benen. Hier kunnen de matten worden gebruikt, maar ook in andere ruimtes zoals bij bijvoorbeeld balies, kassa’s, sorteer- en inpakplekken, werkplaatsen, magazijnen, antistatische ruimtes en cleanrooms.

Voordelen van Antivermoeidheidsmatten

Een antivermoeidheidsmat heeft verschillende voordelen waar u van kunt profiteren. Ten eerste zorgt een antivermoeidheidsmat voor comfort tijdens de werkuren. Tijdens het werken staat u op een mat die ervoor zorgt dat uw benen het langer volhouden, maar dat u zelf ook minder snel moe wordt. Dit valt dan meteen ook gedeeltelijk onder het tweede voordeel, namelijk de antivermoeidheids functie van de mat. De antivermoeidheidsmat is ergonomisch. Hier is onderzoek naar gedaan en bij interesse kunt u het testrapport bij ons aanvragen. Het laatste voordeel is de antislipfunctie van de mat. Veiligheid tijdens het werk is belangrijk en ook de antivermoeidheidsmat bevat een antislipfunctie om zo het werken comfortabel, maar dus ook veilig te maken.

Extra comfort op werk

Op maat & uit voorraad

Ergonomische functie

Geen vermoeide benen

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Antivermoeidheidsmatten

Antivermoeidheidsmatten catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen