Antislipmat buiten

Madico – Antislipmat buiten

De antislipmatten voor buiten beschermen u, en anderen, tegen het uitglijden op gladde ondergronden. Op koude en natte dagen kunnen er allerlei ondergronden glad worden. Denk bijvoorbeeld aan houten vlonders, bruggen, trappen, steigers of hellingen. Een op maat gemaakte antislipmat voor buiten zorgt voor een passende oplossing en een betere veiligheid.

Voordelen van antislipmat buiten

Een antislipmat buiten levert extra veiligheid voor u en uw bezoekers. Madico levert oplossingen op maat. Wij adviseren in passende oplossingen om oppervlaktes veiliger te maken. Onze matten voldoen aan de R13 antislip norm en aan de Europese brandnorm Bfl-S1. Bijkomende voordelen zijn dat de matten geluiddempend, isolerend en weerbestendig zijn. Daarnaast zijn de matten gemakkelijk te reinigen en schoon te maken met water.

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Catalogus – Antislipmat buiten

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Aanbod en oplossingen

In onze catalogus vind u diverse oplossingen op maat. Verschillende antislip oplossingen voor buiten zijn onder andere antislipmatten, coatings en tegels. Madico heeft antislipmat op rol op voorraad, maar ook anti slip tegels voor buiten. Daarnaast is het ook mogelijk om een antislipcoating aan te (laten) brengen in een Ral-kleur of transparant. U ben vrij om contact met ons op te nemen en onze gratis stalen aan te vragen, zodat u kunt testen en vergelijken.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen