Borstelmatten

Madico Borstelmatten

Iedereen wilt wel een schone entree, maar om nou elk vuiltje continu weg te vegen… Daar wachten we niet op. Een borstelmat neemt deze zorg af. Deze vuilopnemende mat is in veel verschillende soorten te krijgen. U kunt borstelmatten voor binnen of buiten en voor de entree of in een matput bestellen. Deze matten kunnen aangeschaft worden met de sterkste toepassingen om zo overal tegen beschermd te zijn, maar ook om jouw entree een chique uitstraling te geven.

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Borstelmatten voor elke entree

U kunt bij Madico een standaard mat aanschaffen, maar ook een gepersonaliseerde. Deze gepersonaliseerde matten kunnen in verschillende structuren worden aangeleverd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een geribde schraapstructuur, met nylon borstels of een structuur van naaldvilt. Ook kunt u ervoor kiezen om uw logo op een mat te laten zetten om zo de mat compleet te personaliseren. Binnen de borstelmatten valt de borstelmat van ALUBRUSH. Deze hebben het nieuwe flexibele en voordelige ALU-matsysteem en combineert efficiëntie & luxe uitstraling.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen