Borstelmatten

Madico Borstelmatten

Maak een goede indruk door het gebruik van professionele, rolstoelvriendelijke, borstelmatten. Voor zowel bedrijfspanden, loodsen, entreehallen en kantoren zijn onze borstelmatten een goede oplossing. De matten bevatten sterke nylon borstels om grof vuil op te vangen. Deze zijn uitermate geschikt als entreemat voor zowel binnen als buiten. Door de goede vuil opnemende matten maken uw bezoekers, door wel of niet te vegen, een schonere entree.

 

De borstelmatten van Madico hebben een luxe uitstraling en zijn duurzaam, slijtvast en weerbestendig. Ze verkleuren nauwelijks en zijn zo ontworpen dat het vuil wordt verborgen onder de mat. Als u bij Madico een borstelmat koopt dan kunnen we deze in de gewenste maat leveren zodat de mat netjes past voor uw entree of in de matput.

Geschikt voor intensief loopverkeer

Op voorraad en snel leverbaar

Op maat geleverd

Juiste kwalificatienormen

Offerte aanvragen BEL 030-2410498
Antislipmatten Madico borstelmatten
Antislipmatten Madico borstelmatten

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Borstelmatten voor elke entree

Madico biedt verschillende soorten borstelmatten/framematten aan. De standaard matten zijn verkrijgbaar is een hoogte van 15mm en 20mm. U kunt bij Madico een standaard mat aanschaffen, maar ook een gepersonaliseerde. Deze gepersonaliseerde matten kunnen in verschillende structuren worden aangeleverd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een geribde schraapstructuur, met nylon borstels of een structuur van naaldvilt. Ook kunt u ervoor kiezen om uw logo op een mat te laten zetten om zo de mat compleet te personaliseren.

 

Onder de categorie borstelmat valt ook de ALUBRUSH mat. Deze mat is een combinatie van een efficiënte schoon-, droogloop- & aluminium mat in één (zie catalogus 2). De matten hebben een extra luxe uitstraling.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen