Borstelmatten

Madico Borstelmatten voor buiten

Maak een goede indruk door het gebruik van professionele en rolstoelvriendelijke borstelmatten. Voor zowel bedrijfspanden, loodsen, entreehallen en kantoren zijn deze schraapmatten een goede oplossing. De matten bevatten sterke nylon borstels om grof vuil op te vangen en zijn uitermate geschikt als entreemat bij de ingang. Deze buitenmatten worden vaak gecombineerd met een indoor droogloopmat. Door het gebruik deze vuil opnemende matten maken uw bezoekers, door wel of niet te vegen, een schonere entree.

 

De borstelmatten van Madico hebben een luxe uitstraling en zijn duurzaam, slijtvast en weerbestendig. Ze verkleuren nauwelijks en zijn zo ontworpen dat het vuil wordt verborgen onder de mat. Als u bij Madico een borstelmat koopt dan kunnen we deze in de gewenste maat leveren zodat de mat netjes past voor uw entree of in de matput. Bekijk de catalogus voor meer informatie.

Borstelmat op maat en kleur leverbaar

 

Borstelmatten zijn in diverse vormen en kleuren te verkrijgen en kunnen worden bedrukt met een logo. Een borstelmat kan in verschillende materialen worden geleverd, zoals van: PVC, Alulux en de profilium. De matten zijn gemakkelijk oprolbaar en verwijderbaar en zijn rolstoelbestendig. Doordat wij de matten op maat kunnen leveren, kan deze vaak direct in een matput worden gelegd. Onze montage- en legservice heeft al verschillende matten aangebracht bij entrees van winkels, bedrijfspanden, beurzen en kantoorpanden. Neem contact met ons op voor een passend advies in de vorm van een offerte.

Opvangen van grof vuil

Geschikt voor intensief loopverkeer

Direct op maat leverbaar

Diverse kleuren en harde borstels

Offerte aanvragenBEL 030-2410498
schoonloopmat madico entree borstelmat
Antislipmatten Madico borstelmatten entree
Antislipmatten Madico borstelmatten entree

Vraag direct een offerte aan

  Borstelmatten voor elke entree

   

  Madico biedt verschillende soorten borstelmatten en framematten aan. Deze zijn verkrijgbaar in een standaard hoogte van 15mm en 20mm. De matten kunnen op maat en in verschillende structuren worden geleverd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een geribde schraapstructuur, met nylon borstels of een structuur van naaldvilt. Ook kunt u ervoor kiezen om uw logo op een mat te laten zetten om zo de mat compleet te personaliseren.

   

  Onder de categorie borstelmat valt ook de ALUBRUSH mat. Dit is een combinatie van een efficiënte schoon-, droogloop- & aluminium mat in één (zie catalogus 2). Deze matten hebben een extra luxe uitstraling.

  Schoonloopmatten borstelmatten madico entree

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen