Brug antislip

Madico Brug Antislip

Bent u als particulier of als bedrijf op zoek naar passende antislip op een brug? Dan ben u bij Madico aan het juiste adres. Wij bieden namelijk diverse oplossingen om bruggen stroever te maken. Trappen van houten, betonnen en stalen ondergronden kunnen erg glad worden bij nat en koud weer. Wanneer er geen antislip op de bruggen is aangebracht, kunnen er ongelukken ontstaan. Zorg daarom voor een passend antislip product!

Geschikte antislip voor bruggen

Bij Madico kunnen wij voor elke situatie een passende product aanbieden. Goede oplossingen voor antislip op een brugdek zijn bijvoorbeeld kiezelmatten, gravelmatten of antislip loopplaten. Zo hebben wij antislip op rol, een granulaat dat wij direct op maat kunnen leveren. Ook een (transparante of op kleur) antislip coating voor buiten zou een passende oplossing kunnen zijn. Zo zijn er antislip coatings voor metaal, beton, steen en hout. Goede antislip op bruggen komt de veiligheid ten goede.

Extra grip en veiligheid

Voor elke hellingshoek

Duurzaam en weerbestendig

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Brug Antislip

Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  De voordelen van brug antislip producten

  De brug antislip producten bieden verschillende voordelen. Onze producten zijn duurzaam en voldoen aan belangrijke certificeringen. Zowel kiezelmatten, gravelmatten en alu strips kunnen in verschillende maten, diktes en kleuren worden geleverd. De antislip toepassingen zijn goed te onderhouden en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

  Bij Madico kunt u gebruik maken van onze gespecialiseerde montage- en legservice. Zeker voor gebruik industrieel gebruik is het aan te raden om de producten op een professionele manier aan te laten brengen. Wij kunnen u hier een passend advies in geven.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen