Bureaustoelmatten

Madico Bureaustoelmatten

Bij een bureaustoelmat denkt u waarschijnlijk al gauw aan het voordeel ‘ik kan nu gemakkelijk rollen met mijn bureaustoel’. Dit is zeker waar, maar een bureaustoel mat is voor veel meer dingen erg handig. Bij het gebruik van deze (gepersonaliseerde) matten kunt u verder profiteren van het beschermen van uw vloer, de antistatische functie van de mat en de nette uitstraling. Deze mat wordt natuurlijk gebruikt voor bij een bureau, maar ook voor balies, recepties, showrooms, wachtruimtes, kantines, onder bartafels, koffieautomaten, waterkoelers, enzovoort.

Gepersonaliseerde bureaustoelmatten op maat

De bureaustoelmatten van Madico kunnen, zoals u al eerder heeft gelezen, in verschillende ruimtes worden toegepast. Dit betekent dat het ook erg handig zou zijn als u de matten ook in verschillende maten kunt bestellen.. en dit kan bij Madico! Naast de eigen maten kunt u ook een bureaustoelmat met uw eigen design bestellen. De voorwaarde die hieraan is verbonden is dat u minimaal 20 stuks ervan moet bestellen. Deze 20 stuks kunnen u wel helpen met het beschermen van uw vloer!

Bureaustoelmatten op maat

Geschikt voor thuis en kantoor

Antistatisch en bescherming van de vloer

Leverbaar met eigen design

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Bureaustoelmatten

Bureaustoelmatten catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen