Desinfectiematten

Madico Desinfectiematten

Desinfectiematten zorgen voor hygiëne in ruimtes waar het nodig is. Denk hierbij aan boerderijen, fabrieken, magazijnen, vliegvelden en meer. Hierbij is de behoefte aan preventieve desinfectie matten groot.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Desinfectiematten

desinfectiematten catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct uw offerte aan

  Soorten Desinfectiematten

  Klauwmatten, sproeimatten en lussenschrapers zijn voorbeelden van desinfectie matten. De voordelen van een klauwmat zijn de losse uitneembare hoes, de mogelijkheid om het op ongelijke ondergrond te plaatsen en de volledige doordrenking van schoeisel. Verder is bijvoorbeeld de sproeimat geschikt voor zwaar rolverkeer en wordt vaak gebruikt in de tuinbouw voor hygiënische kasruimtes. De lussenschraper wordt vaker gebruikt bij bakkerijen, vlees, zuivel, tuinbouw en meer. Deze mat zorgt ervoor dat het vuil wordt opgeborgen en heeft een schrapend effect. U kunt bij Madico deze matten in verschillende maten aanschaffen. Daarnaast kunnen wij u projectprijzen aanbieden.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen