Ergomatten

Madico Ergomatten

Ergomatten kunt u bestellen in diverse maten, kleuren, materialen etc. Maar welke ergomat is waar goed voor? U kunt onder andere kijken naar de werkzaamheden die u uitvoert. Hierbij kunt u denken aan rubbermatten, die onder andere goed voor vochtige tot natte omstandigheden in uw werkgebied. Deze matten zijn dan niet alleen goed als ergomat, maar ook als veiligheidsmat. Daarnaast kunt u ook kijken naar of de mat bolletjes heeft, of dat ie glad is. Wanneer u staand moet werken en hierbij niet veel beweegd, is het verstandig om een mat met bolletjes aan te schaffen. Maar wanneer u staand werk heeft, waarbij veel wordt bewogen (zoals draaien), dan kan het verstandiger zijn om een platte mat te kiezen.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Ergomatten

Ergomatten industriematten antislipmat bedrijven
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Voordelen van Ergomatten

  De aanschaf van ergomatten binnen uw werkomgeving heeft verschillende voordelen; zoals beter voor het lichaam, werknemers raken minder snel vermoeid, maar het scheelt u ook in de kosten. Stelt u voor dat een werknemer niet meer kan werken door bijvoorbeeld verstuikingen en verrekkingen, de kosten zullen hoog oplopen. Ergomatten kunnen deze problemen voorkomen. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of het offerteformulier, en uw bestelling of vragen doorgeven.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen