Gravelmatten

Madico Gravelmatten

Gravelmatten zorgen ervoor dat u niet valt of uitglijdt. Bij Madico kunt u een gratis proefmat ontvangen, om te testen of het wat voor u is. Daarnaast zijn de gravel matten in alle maten en vormen te produceren.

Voordelen van Gravelmatten

De gravelmat is te gebruiken als antislipmat. Deze zorgt er dus voor dat de kans dat u uitglijdt beduidend minder wordt. De mat heeft een antislipnorm R13 en een Europese brandnorm Bfl-s1. U kunt zich voorstellen dat deze matten worden gebruiken bij hellingen, galerijen, loopbruggen, trappen en meer. Deze plekken hebben vaak verschillende groottes, wat ook de reden is dat u deze gravelmatten op maat kunt laten produceren. Naast de mat, hebben we ook gravellopers en coatingmatten. Deze coatingmatten zitten op rol en hebben geen droogtijd. Ook deze matten zijn in alle maten en vormen te produceren. U kunt deze bestellen in de kleuren grijs, rood, beige en blauw. De gravelmat helpt u in alle soorten weersomstandigheden om veilig naar de andere kant te komen zonder uit te glijden!

Bekijk hier de catalogus
Antislipmatten catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen