Kiezelmatten

Madico Kiezelmatten

Een kiezelmat is een veelgebruikte antislip oplossing, veelal gebruikt op een harde ondergrond zoals beton. De Kiezelmat van Madico is de nieuwste antislipmat in het assortiment en geheel in eigen beheer ontwikkeld. De unieke mat is gemaakt van gerecycled PVC en dit zorgt voor een excellerende antislip werking voor alle weersomstandigheden. Een kiezelmat is een goede keuze voor grotere oppervlaktes en kunnen in alle vormen en maten worden geproduceerd. Wij hebben de matten en rol en kunnen daardoor flexibel leveren. Meer informatie over kiezelmatten kunt u bekijken in de catalogus van hiernaast.

De toepassing in bedrijven, bruggen en trappen

Kiezelmatten zijn toepasbaar op veel verschillende situaties. Zo worden de matten veelal gebruikt op de werkvloer en voor galerijen, looppaden en entree’s voor bedrijven of VVE’s. Zo hebben we al verschillende kiezelmatten kunnen aanbrengen op bruggen, looppaden, horecakeukens en in de offshore. Ook voor industriële toepassingen worden kiezelmatten vaak ingezet bij onder andere magazijnen, fabrieken, beurzen en showrooms. Eigenlijk zijn de matten goed toepasbaar op een ondergrond van o.a. beton, hout en kunststof.

Extra grip en veiligheid

Geluidsdempend & Isolerend

Duurzaam en weerbestendig

Benieuwd of een kiezelmat een goede toepassing is voor uw situatie? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier zodat wij hier een passend advies in kunnen geven. Het is ook mogelijk om hier direct een offerteaanvraag te doen.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Kiezelmatten

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap Antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  De voordelen van Kiezelmatten

  De kiezelmatten voldoen aan de R13 antislipnorm en voldoen daarmee aan de hoogste antislip normen. Bijkomende voordelen van de matten is dat ze rot- en schimmelwereld zijn, weerbestendig zijn en gemakkelijk te reinigen zijn met water. De kiezelmatten van Madico liggen op rol, vanuit onze voorraad kunnen we daarom snel en flexibel leveren.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen