Antislipmat – Hellingbaan – Willard

antislipmat hellingbaan la place madico

Antislipmat – Hellingbaan – Willard

Zowel stenen, houten, betonnen en stalen ondergronden worden bij nat en koud weer erg glad. Met name bij de entree van panden waar veel mensen op af komen, kan kan dit gevaarlijk zijn. Belangrijk is dan ook om goede antislip oplossingen aan te brengen op ondergronden waar het glad kan worden. Een van die oplossingen is antislip op hellingbanen en trappen door het gebruik van antislipmatten.

 

Zo heeft Madico ook dit project voor de La Place in Willard gerealiseerd. Door de antislipproducten hebben bezoekers meer grip tijdens het lopen. Daarnaast zorgt het voor extra alterheid en een schonere entree voor de winkel. Dit resulteert in minder val- en glijpartijen. Goede antislip is dus altijd aan te raden, ookal lijkt een hellingbaan of trap soms ongevaarlijk. Wij leveren en monteren diverse oplossingen, zodat elke stap weer veilig kan worden gezet.

Meer informatieBEL 030-2410498

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen