HC RBS Bank

matten droogloopmat
entreematten looppaden schoonloopmat
entreematten
entreematten antislipmatten bank madico
entreematten draaideur draaicarousel
RBS bank entree
entreematten madico

HC RBS Bank

Door het gebruik van goede matten maken uw bezoekers een goede entree. De matten van Madico hebben een luxe en professionele uitstraling. Madico heeft verschillende soorten binnen- en buitenmatten in het assortiment. Op basis van de situatie maken we een juiste een inschatting van het gebruik van de juiste matsoort. Daarbij houden we bijvoorbeeld rekening met de intensiteit van het loopverkeer.

Zie hier hoe we dat hebben geleverd door HC RBS Bank. De bank krijgt doorgaans veel bezoekers over de vloer en door het gebruik van goede matten blijft het vuil grotendeels buiten. Zij hebben een combinatie gemaakt van schoonloopmatten (borstelmatten) en droogloopmatten. De schoonloper zorgt met er met sterke nylon borstels voor dat het meeste vuil wordt opgevangen. De droogloper zorgt ervoor dat de schoonzolen droog worden geveegd. Zo maken uw bezoekers de schoonste entree, zowel bij nat en droog weer.

Meer informatieBEL 030-2410498

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen