Van Der Valk & Pathe Adam City Center

Van Der Valk & Pathe Adam City Center

Met een buitenmat, ookwel schoonloopmat, maken uw bezoekers een schone entree. Schoonlopers liggen vaak bij de entree van een pand. De matten zorgen door sterke vezels dat vuil van schoenen wordt opgevangen. Ideaal wanneer het nat en vies buiten is. Madico biedt schoonloopmatten aan in diverse vormen, maten en kleuren. Onze spaghettimatten (spaghettiematten) zijn in 24 voorraadkleuren te bestellen.

 

Het project bij Van Der Valk is gerealiseerd met een spaghettimatten op maat. De matten zijn van projectkwaliteit en zijn op maat gemonteerd. Vervolgens is de mat voorzien van een rubberen afwerking. De mat is duurzaam en gaat jarenlang mee.

 

Het Pathe Adam City Center is voorzien van droogloopmatten. Deze matten worden doorgaans binnen gebruikt. De matten in het voorbeeld liggen buiten, maar onder een afdak. Hierdoor blijven de matten droog en kunnen ze op een vuilverzamelende manier blijven werken.

Meer informatie BEL 030-2410498

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen