Profielmatten

Madico Profielmatten

Profielmatten hebben verschillende functies en kunnen daarom ook in verschillende situaties gebruikt worden. U kunt onder andere kiezen uit profiel matten met een luxe uitstraling, voor zware toepassingen en met uw eigen logo om het imago te versterken bij binnenkomst.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Profielmatten

Profielmat Borstelmatten Madico catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring

  Voordelen van Profielmatten

  Profiel matten zijn vaak goed te combineren met uw persoonlijke voorkeuren. U kunt binnen profiel matten kiezen uit een aantal soorten matten, waaronder framematten, borstelmatten en lamellenmatten. Daarnaast is er een mogelijkheid om uw logo op een mat af te laten drukken, zodat uw imago beter naar voren komt. Madico biedt matten die van goede kwaliteit zijn. Het kenmerk is dat de matten erg sterk zijn, zodat de mat ook rolstoel en hak bestendig is. De voornaamste functie van een profielmat is, is dat de bezoekers en werknemers met schone voeten uw ruimte in zullen lopen.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen