Reclamematten

Madico Reclamematten

Reclamematten, ook wel promotiematten genoemd, maken uw uitstraling naar buiten compleet. Het eigen maken van zo’n mat maakt het speciaal. Hiermee kunt u opvallen en de aandacht trekken bij binnenkomst!

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Reclamematten

promotiematten catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Voordelen van Reclamematten

  Wie wilt er nou niet op een positieve manier opvallen en daarmee klanten trekken? Iedereen wilt dat wel. En dat is mogelijk met de reclame matten van Madico. U kunt uw entree uniek maken ten opzichte van de entree van uw buurman of buurvrouw. U kunt kiezen uit verschillende reclame matten, waaronder budgetmatten, reclame matten van kokos en een mat ribvilt en spaghettie. De budgetmatten zijn goedkope matten, die uw reclame dragen. Deze zijn de bestellen in een mat of als loper. De kokosmat kunt u in verschillende kleuren verkrijgen en zijn geschikt voor lang gebruik. De matten van ribvilt en spaghettie worden gemaakt met een opleglogo. Dit wordt door middel van persdruktechniek aangebracht.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen