Spaghettiematten

Madico Spaghettiematten

Wie wilt er nou geen schone entree met een nette uitstraling? Iedereen wel toch?! De spaghettiematten van Madico helpen u hierbij. Deze matten zorgen ervoor dat het vuil wordt opgenomen in de mat. Spaghettimatten kunt u in 24 verschillende kleuren aanschaffen. Daarnaast heeft u de keuze om uw eigen logo erop te zetten. Naast de werking van een schone entree heeft de spaghettiemat nog meer functies. Hierbij kunt u ook denken aan een spaghettiemat als meubel- of interieurbekleding, op een beursvloer, als traploper, als designvloer en als antisliplopers.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Spaghettiematten

Buitenmatten Spaghettiematten Madico Schoonloopmatten catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Soorten spaghettiematten

  Bij Madico kunt u kiezen uit verschillende soorten spaghettiematten. Komen zware projecttoepassingen u bekend voor? Dan zijn de matten met projectkwaliteit de juiste matten om aan te schaffen. Deze bevatten sterke en dikke schraapvezels. Bij semi-projecttoepassingen kunt u beter de matten van medium kwaliteit gebruiken. Deze mat bestaat uit dunne schraapvezels. Als laatste kunt u ook kiezen voor een spaghettiemat met lichte kwaliteit. Dit wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van dunne schraapvezels, voor semi-projecten en tijdelijke toepassingen. Dit betekent niet dat de kwaliteit minder is, maar het is beter en goedkoper voor de situatie waar dit in wordt toegepast.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen