Trap antislip

Madico Trap Antislip

Madico heeft verschillende antislip oplossingen voor diverse gladde ondergronden. Zowel houten, betonnen en stalen ondergronden worden bij nat en koud weer erg glad. Met name bij (nood)trappen en bruggen kan dit gevaarlijk zijn. Onze trap antislipproducten zorgen voor meer grip en extra alertheid van de bezoeker door de veiligheidsmarkering. Dit resulteert in minder val- en glijpartijen. Trap antislip is altijd aan te raden. Een trap lijkt soms ongevaarlijk, maar een antislip oplossing bevordert altijd de veiligheid. Wij leveren en monteren diverse oplossingen, zodat elke stap weer veilig kan worden gezet.

Welke antislip producten zijn geschikt voor trappen?

Er zijn verschillende oplossingen voor goede antislip op trappen. Het aanbod van trap antislip producten bestaat uit verschillende materialen (polyester of rubber) in diverse vormen en maten. Madico biedt verschillende oplossingen zoals antislip traprubber, trapverf, traptreden, trapneuzen of trapstrips. Daarbij kunt u kiezen uit bijvoorbeeld uit een fijne, of juist grove, schuurkorrel of uit een rubberstructuur. Een andere oplossing, vaak gebruikt voor houten trappen, is het gebruik van aluminium Antislipplaten. Bekijk de catalogus hiernaast voor een uitgebreid overzicht van trap antislip producten. Wij kunnen u hier een gericht advies in geven. Als u contact met ons opneemt zorgen wij samen voor een passende oplossing. U kunt ook direct een offerte opvragen.

Extra grip en veiligheid

Voor elke hellingshoek

Duurzaam en weerbestendig

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Trap Antislip

Bekijk hier de catalogus
Trapcoating antislip tegel behandeling nanosign
Traplak antislip houtbehandeling nanosign

Madico biedt verschillende soorten antislip traplak. Voor toepassingen in en rondom uw huis raden wij de Nanosign 2 componenten PU-coating aan. Deze trappenlak is geschikt voor ondergronden als beton, steen, hout, glas of kunststof. De verf kan op kleur of transparant geleverd worden.

 

Voor de wat grovere toepassingen is de 3M Scotch Weld 7888 geschikt. Dit is een trap antislipcoating met R13 schuurkorrels. Deze wordt in donkergrijs geleverd en is geschikt voor oplossingen voor hout, steen, beton en metaal. Bekijk de catalogus voor meer informatie of neem contact op.

Vraag direct een offerte aan

  Oplossingen in de vorm van antislip trapstrips, traptreden of trapverf

  De trap antislip producten zijn duurzaam en voldoen aan de belangrijke certificeringen. Zowel trapstrips, traptreden en trapneuzen kunnen in verschillende maten, diktes en kleuren worden geleverd. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen; een grove/fijne korrel of van rubber. De producten zijn onderhoudsvrij en geschikt voor binnen en buiten. Madico heeft een eigen gespecialiseerde montage- en legservice. Zeker voor industrieel gebruik is het aan te raden om eerst een goed advies aan te vragen. Voor particulier gebruikt zijn de zelfklevende antislipstrips vaak een goede oplossing. Een strip is gemakkelijk aan te brengen en kan door Madico op maat worden geleverd. De trapstrips zijn flexibel en hebben een uitstekende hechting op iedere ondergrond en hebben een lange levensduur. Zo is er voor ieder probleem wel een antislip oplossing.

  brug antislip trappen trap antislip
  trap antislip brug Madico

  Veiligheid voor alles. Voorkom het uitglijden van uw bewoners, medewerkers en bezoekers. Hiernaast een voorbeeld van de toepassing van een antislipmat met alluminium trapneuzen. Niet alleen ziet er trap er als nieuw uit, ook de veiligheid neemt toe. De antislip toepassingen kunnen op maat en met een oploopprofiel aan de open kanten worden geleverd. Kiezelmatten en gravelmatten worden veelal toegepast op trappen.

  Madico levert projectmatig antislip op trappen aan. Wij werken regelmatig samen met zowel bedrijven als VvE’s om oppervlaktes te voorzien van de juiste veiligheidsmaatregelen. Dat geldt ook voor trappenhuizen in bijvoorbeeld appartementen, hotels, flats en kantoren. Door onze ervaring kunnen we een passend advies geven in de vorm van een offerte. De montage kunt u ook door Madico laten doen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

  Trappenhuizen antislip trap

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen