Trap antislip

Madico Trap Antislip

Madico heeft verschillende antislip oplossingen voor diverse gladde ondergronden. Zowel houten, betonnen en stalen ondergronden worden bij nat en koud weer erg glad. Met name bij (nood)trappen en bruggen kan dit gevaarlijk zijn. Onze trap antislipproducten zorgen voor meer grip en extra alertheid van de bezoeker door de veiligheidsmarkering. Dit resulteert in minder val- en glijpartijen. Trap antislip is altijd aan te raden. Een trap lijkt soms ongevaarlijk, maar een antislip oplossing bevordert altijd de veiligheid. Wij leveren en monteren diverse oplossingen, zodat elke stap weer veilig kan worden gezet.

Welke antislip producten zijn geschikt voor trappen?

Er zijn verschillende oplossingen voor goede antislip op trappen. Het aanbod van trap antislip producten bestaat uit verschillende materialen (polyester of rubber) in diverse vormen en maten. Madico biedt verschillende oplossingen zoals antislip traprubber, trapverf, traptreden, trapneuzen of trapstrips. Daarbij kunt u kiezen uit bijvoorbeeld uit een fijne, of juist grove, schuurkorrel of uit een rubberstructuur. Een andere oplossing, vaak gebruikt voor houten trappen, is het gebruik van aluminium Antislipplaten. Bekijk de catalogus hiernaast voor een uitgebreid overzicht van trap antislip producten. Wij kunnen u hier een gericht advies in geven. Als u contact met ons opneemt zorgen wij samen voor een passende oplossing. U kunt ook direct een offerte opvragen.

Extra grip en veiligheid

Voor elke hellingshoek

Duurzaam en weerbestendig

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Catalogus Trap Antislip

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap Antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Oplossingen in de vorm van antislip trapstrips, traptreden, trapneuzen of trapverf

De trap antislip producten zijn duurzaam en voldoen aan de belangrijke certificeringen. Zowel trapstrips, traptreden en trapneuzen kunnen in verschillende maten, diktes en kleuren worden geleverd. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen; een grove/fijne korrel of van rubber. De producten zijn onderhoudsvrij en geschikt voor binnen en buiten. Madico heeft een eigen gespecialiseerde montage- en legservice. Zeker voor industrieel gebruik is het aan te raden om eerst een goed advies aan te vragen. Voor particulier gebruikt zijn de zelfklevende antislipstrips vaak een goede oplossing. Een strip is gemakkelijk aan te brengen en kan door Madico op maat worden geleverd. De trapstrips zijn flexibel en hebben een uitstekende hechting op iedere ondergrond en hebben een lange levensduur.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen