Trap antislip

Madico Trap Antislip

Madico heeft verschillende antislip oplossingen voor gladde ondergronden. Met name houten ondergronden, zoals bruggen of trappen, worden bij nat en koud weer erg glad.  Onze antislipproducten zorgen voor extra grip en voor minder glij- en valpartijen. Antislip voor traptreden raden wij altijd aan. Een trap lijkt soms ongevaarlijk, maar een antislip oplossing bevordert altijd de veiligheid. Wij leveren en monteren diverse oplossingen, zodat elke stap weer veilig kan worden gezet.

Aanbod

Het aanbod van trap antislip producten bestaat uit verschillende materialen in diverse vormen en maten. Kies bijvoorbeeld uit een fijne, of juist grove, schuurkorrel of uit een rubberstructuur. Een andere oplossing, vaak gebruikt voor houten trappen, is het gebruik van aluminium Antislipplaten. Wij adviseren u in een passende oplossing.

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Catalogus Trap Antislip

Antislipmatten catalogus Antislip strips Trap antislip producten Madico Antislip houten vlonder
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Voordelen van trap antislip producten

Het grootste voordeel van trap antislip producten is het verbeteren van de grip. Dit verkleint de kans op uitglijden op elke trap of helling. Wij bieden bijvoorbeeld antislipstrips voor trappen, ofwel zelfklevende antislipstrips. Een strip is gemakkelijk aan te brengen en kan door Madico op maat worden geleverd. De trapstrips zijn flexibel en hebben een uitstekende hechting op iedere ondergrond en hebben een lange levensduur.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen