Veiligheidsmatten

Madico Veiligheidsmatten

Veiligheidsmatten zijn in verschillende soorten bij Madico te bestellen, waaronder als veiligheidsloper. De veiligheidsloper is flexibel, elastisch, geprofileerd en is geproduceerd van zachte kunst stof. Deze mat is ook ideaal als antivermoeidheidsmat en als veiligheidsmat in liftputten. De kleuren van zo’n mat zijn zwart geel, wat extra veiligheid geeft op gevaarlijke plekken. Daarnaast zijn er nog vele andere matten, die ook in diverse kleuren te bestellen zijn, zoals een wiebermat (rubber antisliploper), de veiligheidsloper en een ladingzekeringrubber mat.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Veiligheidsmatten

Veiligheidsmatten industrtiematten madico antislip bedrijven
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Voordelen van Veiligheidsmatten

  Het eerste woord ‘veiligheid’ zegt al genoeg. De belangrijkste eigenschap van veiligheidsmatten is daarom ook veiligheid. Daarnaast hebben bepaalde matten die binnen deze categorie vallen, ook nog extra eigenschappen zoals antivermoeidheid, hygiëne, bescherming van vloeren en meer. In onze catalogus kunt u alle soorten matten vinden met specifieke uitleg. Daarnaast staat hier ook in beschreven of u de veiligheidsmat in diverse kleuren of maten kunt bestellen. Bij Madico werken wij onder andere met projectprijzen, bij specifieke aanvragen. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie, waaronder voor over de veiligheidsmat.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen