Zwembadmatten

Madico Zwembadmatten

De voornaamste functie van zwembadmatten is veiligheid. Dit kunt u krijgen door het gebruik van zwembadmatten op natte vloeren. Mensen zullen niet meer uitglijden als gevolg van een natte vloer, maar comfortabel lopen op een zwembadmat. Zwembad matten of antislipmatten kunnen naast in natte ruimtes ook in boten, kleedkamers, outdoor wakeboard, corridors, sauna’s en badkamers toegepast worden. Deze mat is ook erg handig op te bergen. U kunt het namelijk oprollen en op deze manier snel opruimen. Ook deze mat kunt u in verschillende soorten krijgen, waaronder verschillende kleuren. De kleuren die worden aangeboden, zijn onder andere oceaanblauw, donkerblauw, grijs, zalmrood en donkergroen.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Zwembadmatten

Zwembadmatten catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Hygiëne met zwembadmatten

  Naast de functie ‘veiligheid’, heeft de zwembadmat nog een andere zeer belangrijke functie. Deze functie is ‘hygiëne’. De mat heeft een vuilopnemende functie. Dit is erg belangrijk wanneer de huid van mensen in aanraking komt met bijvoorbeeld een natte vloer. Een zwembadmat heeft genoeg voordelen waar u van kunt profiteren, dus bekijk de catalogus en neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt krijgen.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen