Antislipmatten

Madico Antislipmatten

Antislipmatten beschermen u tegen het uitglijden op gladde vloeren. Deze antislip matten zorgen voor veiligheid tijdens het lopen. U zou denken dat een antislip mat voornamelijk in natte ruimtes wordt gebruikt, maar ook zeker in galerijen, spoelkeukens en op hellingen, trappen, magazijnvloeren, vlonders en op nog veel meer plekken.

Voordelen van Antislipmatten

Madico biedt verschillende voordelen bij het kopen van deze matten. Het eerste voordeel is veiligheid. Antislip matten zorgen voor veiligheid en worden bij Madico in de vorm van entreematten verkocht, maar ook als zelfklevende strips. Daarnaast kunt u profiteren van de service die Madico levert. Madico zorgt er namelijk voor dat u gemakkelijk erachter kunt komen welke antislipmat het beste voor u is. Dit kan door het gratis aanvragen van stalen, om ze te testen en te vergelijken. Ook hebben wij een eigen montage- en legservice, voor uw gemak. Het derde voordeel is de flexibiliteit bij een aankoop van zo’n mat. Een groot deel van de aangeboden matten kunt u in uw eigen maat en vorm bestellen. Genoeg voordelen dus om te bestellen bij Madico!

Bekijk hier de catalogus
Antislipmatten catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen