Antislipmatten

Madico Antislipmatten

Een antislipmat kopen? Antislipmatten beschermen u tegen het uitglijden op gladde vloeren. Onze matten zorgen voor extra veiligheid en comfort tijdens het lopen. U en uw bezoekers maken een schonere entree. Een (op maat gemaakte) antislip mat is een slimme, preventieve veiligheidsmaatregel en geschikt voor bij elke entree. Daarnaast worden matten vaak ingezet bij natte ruimtes, gladde oppervlaktes of steile hellingen.

Onze matten worden vaak gebruikt bij bedrijven of in (openbare) ruimtes zoals bruggen, looppaden, trappen en houten vlonders. Wij bieden oplossingen in het bedrijfsleven zoals antislip op trappen, magazijnvloeren, spoelkeukens, bruggen of ladingzekeringen. Voor meer toepassingen bekijk onze pagina voor bedrijven of voor de industrie.

Natuurlijk bieden wij ook (maatwerk) antislipmatten voor particulieren en voor kleinere toepassingen. Zoals bijvoorbeeld bij de voordeur van uw woonhuis. In ons magazijn liggen antislipmatten op rol. De matten kunnen in verschillende kleuren, maten en formaten worden geleverd, rond of vierkant. Veelgebruikte oplossingen voor bij uw voordeur zijn spaghettimatten, borstelmatten en binnenmatten. Voor toepassingen en prijzen kunt u onze catalogus raadplegen. Direct bestellen of advies kan door contact op te nemen via het contactformulier of door te bellen.

Minder glijpartijen en betere veiligheid

Geschikt voor intensief loopverkeer

Isolerend en geluidsdempend

Juiste kwalificatiewaarden en brandnormen

Vraag gratis stalen aan om de materialen te testen en te vergelijken!

Offerte aanvragen Bel 030-2410498

Catalogus Antislipmatten

Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Wat zijn de voordelen van antislipmatten?

  Met een antislipmat van Madico geniet u van verschillende voordelen. Het grootste voordeel is het bevorderen van de veiligheid. Tijdens de natte en koude maanden kunnen oppervlaktes erg glad worden. Door sneeuw of ijs kunnen er op betonnen, stalen en houten oppervlaktes glijpartijen ontstaan. Dit is te voorkomen door het gebruik van de goede en duurzame antislipmatten van Madico. Onze matten zijn geschikt voor intensief loopverkeer en zijn weerbestendig. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Een bijkomend voordeel is dat de matten een isolerende en geluiddempende functie hebben en makkelijk zijn te reinigen met water.

  Voor welke ruimtes kan een antislipmat worden gebruikt?

  Tijdens de gladde maanden met sneeuw en ijs kan het buiten glas worden, maar ook binnen zijn antislipmatten onmisbaar. Een greep uit de toepassingen waar een antislipmat voor gebruikt kan worden:

  Industrie: trappen, laadruimtes, ladders, banduitgangen en werkvloeren.
  Horeca: keuken, koel- en vriesruimtes en cafetaria;
  Sport en recreatie: kleedruimtes, douches en sauna’s;
  Woon en werkomgeving: ladders, trappen, balkons en vloeren;
  Zorginstellingen: revalidatie, rondom therapie toestellen, rolstoelruimtes, badruimtes, transport, wachtkamers, operatiekamers en EHBO ruimtes.

  Andere antislip oplossingen van Madico

  Naast matten biedt Madico nog meer verschillende antislip producten aan. Deze kunnen een goede toepassing zijn voor bewerkbare oppervlaktes. In de catalogus gaan wij hier verder op in. Enkele producten die wij ook aanbieden zijn:

   

  Antislipstrips
  Antislip coating
  Antislip voor trappen
  Antislip houten vlonders
  Antislip bruggen

  Van welk materiaal is een antislipmat gemaakt?

  De duurzame antislipmat van Madico is gemaakt van een combinatie van verschillende materialen. Een standaard rubbere antislipmat bestaat uit PVC-rubber, de tussenlaag is van polyester met glasfiber en bovenop ligt een laag van PVC kunststof met antislip korrels. Deze antislipmatten op rol kunnen in alle formaten worden geleverd en voldoen aan de R13 kwalificatiewaarden. Dit geeft aan dat de matten goed beloopbaar zijn in verschillende hellingshoeken, ook met ijs of sneeuw. Daarnaast voldoen de matten aan de Europese brandnorm (Bfl-S1).

  Hoe monteer ik een antislip mat?

  Bij Madico profiteert u van een persoonlijke service. In overleg met u zorgen wij voor een passend advies. Vraag bijvoorbeeld onze gratis stalen aan om onze materialen te testen en te vergelijken. Madico heeft een eigen montage- en legservice en wij werken vaak samen met projectinrichters om samen tot de beste oplossing te komen. Madico heeft een groot aanbod aan antislipproducten. We hebben bijvoorbeeld antislipmatten op rol, zodat we op maat kunnen leveren. Zowel rechthoekig als rond. U geeft aan wat de gewenste maat en vorm is. Naast rubber antislipmatten bieden wij ook zelfklevende antislip strips en antislipcoatings. Samen in overleg met u komen we tot een passende oplossing.