Industriematten

Madico Industriematten

Industriematten worden voornamelijk gebruikt voor de veiligheid van werknemers en daarnaast ook om een hygiënische omgeving te creëren. Deze mat heeft verschillende eigenschappen naast veiligheid en hygiëne. Deze producten bevatten een antislipfunctie en zijn comfortabel. Dit zorgt ervoor dat u uw benen bij het lopen ook minder beschadigt en u op langere termijn hiervan profiteert.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Industriematten

industriematten catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Soorten industriematten

  Om veiligheid te creëren op een werkplek kunt u verschillende producten aanschaffen, waaronder industriematten, industrielopers en industrievloeren. Een industriemat is erg veilig, hygiënisch en comfortabel. Maar ook kun je deze matten onder de ergonomische producten plaatsen, met een vochtbestendige functie. De industrielopers hebben ook een antivermoeidheidsfunctie, om zo de benen te sparen na een dag werken. Industrievloeren van WALA zijn multifunctioneel. Deze vloeren geven een luxe uitstraling en kunnen gebruikt worden voor verschillende activiteiten en op verschillende plekken, denk hierbij aan bijvoorbeeld laad en los vloeren.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen