Binnenmatten

Madico Binnenmatten

Binnenmatten zorgen voor een schone en droge entree. Dit brengt met zich mee dat een entree ook direct veiliger is, omdat de gladheid wordt vermijd. Bij Madico kunt u verschillende soorten binnen matten aanschaffen.

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Catalogus Binnenmatten

Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Voordelen van Binnenmatten

Binnen matten hebben meerdere voordelen, waaronder veiligheid en een schone entree. U heeft de keuze uit verschillende soorten, zoals droogloopmatten, schoonloopmatten en luxe matten. Het verschil tussen deze matten ligt voornamelijk bij de werking van de mat. De droogloopmat heeft de mogelijkheid om veel water op te nemen en dit vast te houden, de schoonloopmat zorgt voor de opname van vuil en overige viezigheid en de luxe matten voor licht of zwaar verkeer om je entree schoon, veilig en netjes te houden.

Bij Madico kunt u terecht voor verschillende soorten matten, in verschillende maten, vormen en kleuren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor bepaalde materialen, waaronder lussenvezels, nylon, katoen en polypropyleen. Keuze genoeg dus!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen