Binnenmatten

Madico Binnenmatten

De binnenmatten van Madico zorgen voor een schone en droge entree. Een binnenmat, de naam zegt het al, is een mat geschikt voor binnen in een pand/gebouw. Dit kunnen bijvoorbeeld textielmatten, schoonloopmatten, droogloopmatten en wasbare matten zijn. Over het algemeen zorgt een passende binnenmat ervoor dat er minder vuil het gebouw of pand binnen wordt gelopen. Daarnaast brengt het extra veiligheid met zich mee. Bij gladde omstandigheden zorgt een binnenmat voor minder vuil onder de schoenen. Dat resulteert in meer grip en minder glijpartijen.

 

Madico biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten binnenmatten. Zo kunt u bij licht tot middelzwaar loopverkeer kiezen voor een klassieke, of budget, schoonloper. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende gemeleerde keuren en bevatten een sterke schoonloopvezel. Voor zwaar gebruik of het grovere werk raden wij bijvoorbeeld universele projectmatten aan. Deze matten hebben een hoger borstel en absorptievermogen. Door contact met ons op te nemen kunnen wij in overleg met u altijd een passende oplossing aanbieden.

Geschikt voor intensief loopverkeer

Persoonlijk advies

Op maat en snel leverbaar

Juiste kwalificatiewaarden en brandnormen

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Catalogus Binnenmatten

Binnenmatten Schoonloopmatten Droogloopmatten textielmatten catalogus Madico
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Aanbod van Binnenmatten

 

Een betere veiligheid en een schonere entree is het voordeel van een goede binnenmat. Belangrijk is dat u voor uw persoonlijke situatie de juiste mat gebruikt. Madico biedt verschillende soorten droogloopmatten, schoonloopmatten, logomatten en luxe matten. Het verschil tussen deze matten ligt voornamelijk bij de werking van de mat. De droogloopmat heeft de mogelijkheid om veel water op te nemen en dit vast te houden, de schoonloper zorgt met name voor de opname van vuil en de luxe matten houden de entree schoon, veilig en netjes.

 

Bij Madico wordt er onderscheid gemaakt tussen licht tot grof gebruik van de mat. Licht tot middelzwaar gebruik is bijvoorbeeld geschikt voor kantoren. Zwaar gebruik voor o.a. grotere entreehallen en het grovere, zware werk voor industrie. Aan de hand van het loopverkeer kan er een goede inschatting worden gemaakt van de juiste mat. Alle matten zijn in standaard maten te verkrijgen, maar er kan ook op maat en in verschillende vormen worden geleverd. Daarnaast kunt u ook kiezen voor bepaalde materialen, waaronder lussenvezels, harde schraapvezels, wasbaar nylon, katoen en polypropyleen. Wij adviseren u hier graag in.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen