Rubbermat

Madico Rubbermat

De rubbermat zorgt voor een prettige werkomgeving. Rubbermatten hebben verschillende functies om het veilig te maken en ervoor te zorgen dat werknemers minder klachten krijgen.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Rubbermat

Antivermoeidheidsmatten catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Voordelen van de Rubbermat

  Rubbermatten hebben onder andere een antislip functie, geven demping en beschermt de vloer en bijvoorbeeld apparatuur. U kunt deze matten vinden in bepaalde sportscholen, maar ook in fabrieken om werknemers goede demping te geven wanneer ze de hele dag moeten staan. Dit zal ervoor zorgen dat zij minder last krijgen van klachten, zoals rugklachten. Op werkbanken en op vloeren werkt de rubbermat goed als antislipmat. Deze mat zorgt er dan voor dat niets weg zal glijden of dat een persoon niet uitglijdt. Ideaal dus! U kunt de mat in verschillende soorten en maten verkrijgen, bijvoorbeeld als riblopers, structuurlopers, noppenlopers, PVC rollen, rubber granulaattegels, stalmatten, schakelmaten/platen, werkplekmatten, ergomatten en ringmatten. Aardig wat soorten matten, waar u bij veel van deze matten ook uw eigen voorkeur aan kunt geven. De opties kunt u vinden in de catalogus of door contact met ons op te nemen.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen