Logomatten

Logomatten voor uw winkel of bedrijf

Maak een professionele indruk bij uw bezoeker door het gebruik van logomatten. Een logomat wordt op een duidelijke manier bedrukt met het logo of design van uw organisatie. U laat de identiteit van uw organisatie direct en waarborgt daarmee uw huisstijl. Daarnaast hebben de schoonlopers nog een praktisch voordeel; u behoudt een droge en schone entree in uw winkel, kantoor of bedrijfspand.

Een logomat bestellen

Als u een logomat wenst te bestellen dan kunt u contact met ons opnemen.
Dan hebben wij de volgende informatie nodig:

 

Een digitaal logo (EPS/PDF) en/of tekst
De gewenste maten, kleuren en aantallen
Losliggend of in een matput?

Leverbaar met uw design of bedrijfslogo

Duurzame en wasbare matten

Geschikt voor intensief loopverkeer

Drie jaar garantie op uw logomatten

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Logomatten

Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Leverbaar in verschillende soorten en kleuren

  Bij Madico kunt u verschillende logomatten verkrijgen in verschillende soorten, maten en met een gepersonaliseerd logo. De matten zijn van professionele wasbare kwaliteit en u krijgt hier drie jaar garantie op. De logomatten kunnen worden besteld in verschillende materialen. Denk hierbij aan kokosmatten, nylon spaghettimatten, rubberen matten met sealdruk, kunstgras matten en beursregels. Neemt contact met ons op voor een passend advies. Voor voorbeelden en prijzen kunt u onze catalogus raadplegen.

  Verkrijgbaar in verschillende materialen

  Logomatten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Kokosmatten, ook wel Graphic Inlay matten, zijn textiele matten met een PVC backing. Deze kunnen op maat worden geleverd en zijn zeer geschikt om in een matput te leggen. Rubberen logomatten of Nylon Profiel matten kunnen los worden gelegd en zijn wasbaar. Spaghettimatten zijn actief werkende schraapmatten met stevige lussenvezels. De verschillende matten kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen