Logomatten

Madico Logomatten

Een snellere manier om uw logo te laten zien bij de ingang van uw winkel is er niet! De logomatten van Madico zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en natuurlijk met alle soorten logo’s. De logomat wordt gemaakt van professionele wasbare kwaliteit en u krijgt hier drie jaar garantie op! De logomatten kunnen besteld worden in verschillende materialen enzovoort. Denk hierbij aan logomatten Nylon Profi; deze zijn wasbaar, of logo spaghettiematten, een rubberen mat met sealdruk, een kunstgras mat, een graphic inlay logomat of diverse beurstegels. Voor voorbeelden kunt u de catalogus hiernaast bekijken.

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Catalogus Logomatten

Logomatten
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Een logomat bestellen?

Maar hoe werkt het bestellen van een Madico logomat? Dit gaat heel eenvoudig:

E-mail een digitaal logo (EPS/PDF) en/of tekst. Geef hierbij de maten, kleuren, wensen en aantallen aan en geef aan los met randen of zonder randen in matput. U krijgt een digitaal voorbeeld met de gekozen kleuren. U geeft akkoord of geeft wijzigingen aan, en dan ontvangt u binnen de afgesproken tijd uw mat(ten). De levertijd is afhankelijk van ArtWork, kleuren, aantallen en afmetingen. Dit is ongeveer 2-3 weken.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen