Logomatten

Madico Logomatten

Maak een professionele indruk bij uw bezoeker door het gebruik van logomatten. Een logomat laat op een duidelijke manier het logo van uw organisatie zien. Daarnaast hebben de schoonlopers een zeer praktisch voordeel; u behoudt een droge en schone entree.

 

Bij Madico kunt u verschillende logomatten verkrijgen in verschillende soorten, maten en met een gepersonaliseerd logo. De matten zijn voor professionele wasbare kwaliteit en u krijgt hier drie jaar garantie op. De logomatten kunnen besteld worden in verschillende materialen. Denk hierbij aan kokosmatten, wasbare Nylon Profiel matten, spaghettimatten, rubberen matten met sealdruk, een kunstgras matten, een Graphic Inlay logomatten of beurstegels. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of de catalogus raadplegen.

Leverbaar in verschillende maten en materialen

Persoonlijk advies

Geschikt voor intensief loopverkeer

Juiste kwalificatiewaarden en brandnormen

Offerte aanvragen BEL 030-2410498

Catalogus Logomatten

Logomatten Madico
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Aanbod logomatten

Logomatten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Kokosmatten, ook wel Graphic Inlay matten, zijn textiele matten met een PVC backing. Deze kunnen op maat worden geleverd en zijn zeer geschikt voor in een malput. Rubbere logomatten of Nylon Profi matten kunnen los worden gelegd en zijn wasbaar. Spaghettimatten zijn actief werkende schraapmatten met stevige lussenvezels. Alle matten kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

 

Als u een logomat wenst te bestellen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vragen dan om het volgende:
– Een digitaal logo (EPS/PDF) en/of tekst;
– De gewenste maten, kleuren en aantallen;
– Of de mat los komt te liggen met randen of in een matput.

 

Wij sturen u vervolgens een digitaal voorbeeld van de logomat. U kunt hierin akkoord of wijzigingen aangeven. U ontvangt de mat(ten) binnen de afgesproken levertijd. De levertijd is afhankelijk van ArtWork, kleuren, aantallen en afmetingen. U kunt uitgaan van ongeveer twee à drie weken.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen