Schoonloopmatten

Madico Schoonloopmatten

Vaak een vieze entree? Dit kan stoppen! U zult vanaf het moment van aanschaf geen last meer hebben van een vieze entree, maar juist een schone entree. Dit komt door de bepaalde vezels van de schoonloopmat van Madico. Schaf dus een schoonloopmat aan! Bij Madico hebben wij schoonloopmatten in diverse vormen, diverse maten en kleuren. Bijvoorbeeld spaghettiematten, die kun je in 24 voorraadkleuren bestellen. Zo’n mat is met projectkwaliteit, medium kwaliteit en lichte kwaliteit aan te schaffen. Dit hangt af van de toepassing van de mat. Deze schoonloopmat is op zeer veel verschillende manieren te gebruiken. Bekijk voor voorbeelden pagina drie van onze catalogus.

Borstelmatten als schoonloopmatten?

Naast de besproken spaghettiematten, kunt u ook droogloopmatten als schoonloopmatten gebruiken. De borstelmat is aan te schaffen met materialen als PVC, met sterke nylon borstels of met ALU. Daarnaast is het verstandig om te kijken naar de toepassing van de mat, dus waar wordt deze mat voor gebruikt? Bijvoorbeeld voor zware toepassingen, medium toepassingen of lichte toepassingen. Bent u geïnteresseerd in een schoonloopmat? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in.

Bekijk hier de catalogus
Schoonloopmatten

Vraag direct een offerte aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen