Schoonloopmatten

Madico Schoonloopmatten

Met een schoonloopmat, ook wel buitenmat genoemd, maakt u een schone entree. Deze matten liggen vaak buiten, vóór de entree van een pand. De schoonloopmatten van Madico zijn van kwaliteit en door de vezels op de schoonloopmat komt u met schone schoenen naar binnen. Ideaal met nat en vies weer. Madico biedt schoonloopmatten aan in diverse vormen, maten en kleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze spaghettiematten (spaghettimatten), die in 24 voorraadkleuren te bestellen zijn. De matten worden aangeboden in projectkwaliteit, medium kwaliteit en lichte kwaliteit. De beste keuze hangt af van het gebruik van de mat. Wij adviseren u hier graag in. Neem daarvoor contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus schoonloopmatten

Buitenmatten Spaghettiematten Madico Schoonloopmatten catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Voordelen van Antislipmatten

  Met de schoonloopmatten van Madico geniet u van verschillende voordelen. Zeker in natte en kouden tijden met sneeuw, regen of ijs wordt er doorgaans veel viezigheid naar binnen gelopen. Om dit te voorkomen zijn de schoonloopmatten van Madico een goede oplossing. De matten zijn vocht opnemend en absorberen vuil. Daarnaast zijn ze duurzaam en weerbestendig. Hierdoor geniet u jarenlang van een schoonloopmat/spaghettiemat en behoudt u een schone vloer. De matten kunnen zowel buiten als binnen worden gemonteerd.

  Het aanbod van Madico

  Naast spaghettiematten, kunnen borstelmatten (officieel binnenmat of droogloopmat) ook als schoonloopmat worden gebruikt. Een borstelmat is aan te schaffen met materialen als PVC, met sterke nylon borstels of met ALU. Ook hier is het verstandig om de toepassing en het gebruik van de mat te beoordelen. Voor zware toepassingen kunnen we een advies op maat geven. Bent u geïnteresseerd in een schoonloopmat? Vraag dan een offerte aan in het bovenstaande formulier of bekijk de voorbeelden in onze catalogus.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen