Droogloopmatten

Madico Droogloopmatten

In Nederland regent het gemiddeld 185 dagen. Hiermee bedoelen wij niet dat er zware regen valt op al deze dagen, maar dat er op deze dagen minstens een paar druppels vallen. Wanneer het regent, kun je je voorstellen dat bij binnenkomst in een gebouw er ook nattigheid wordt meegenomen via de onderkant van de schoen. Dit wilt u niet op uw mooie vloer krijgen! Daarom hebben wij droogloopmatten.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Droogloopmatten

Binnenmatten Schoonloopmatten Droogloopmatten textielmatten catalogus Madico
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Voordelen van Droogloopmatten

  De droogloopmat heeft diverse functies, zoals dat de droogloopmat vuilverzamelend en vuilverbergend is. Bij Madico kunt u kiezen voor project matten. Dit houdt in dat wij de matten op maat kunnen aanleveren, met het gewenste materiaal en in de bijpassende kleur. In de catalogus kunt u bekijken bij welke matten u specifieke keuzes heeft. De droogloopmatten kunt u aanschaffen als schraapmatten, borstelmatten, spaghettimatten, PVC matten en meer. Als we kijken naar spaghettiematten, dan kunt u kiezen uit onder andere 24 kleuren. Deze kleuren hebben wij op voorraad. Daarnaast kunt u op aanvraag kiezen voor een logo op uw droogloopmat. Zo zorgt u direct voor naamsbekendheid bij binnenkomst, doordat mensen uw logo zien. Bent u geïnteresseerd in een van droogloopmatten? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen