Spaghettimatten

Madico Spaghettimatten

Spaghettimatten hebben als voornaamste functie dat zij de entree van een gebouw, huis, winkel en dergelijken schoon houden. Deze matten zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Dit betekent dat wij meer dan 20 kleuren aanbieden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor matten die gebruikt zullen worden voor zware projecttoepassingen, semi-projecttoepassingen en lichte/tijdelijke projecttoepassingen.

Offerte aanvragenBEL 030-2410498

Catalogus Spaghettimatten

Buitenmatten Spaghettiematten Madico Schoonloopmatten catalogus
Bekijk hier de catalogus

Vraag direct een offerte aan

  Voordelen van Spaghettimatten

  Spaghettimatten zijn niet alleen te gebruiken om een entree schoon te houden, maar heeft ook andere functies. Hierbij kunt u denken aan design, veiligheid en marketing. Bijvoorbeeld een spaghettimat als meubel-/interieurbekleding kan er mooi uitzien, terwijl een spaghettimat met een logo er juist voor kan zorgen dat het imago wordt versterkt bij binnenkomst van een ruimte. Spaghettimatten als traplopers/antisliplopers zorgen voor de veiligheid van een persoon. Wanneer het glad is, zal een persoon minder snel uitglijden.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen